tirsdag 25. juni 2013

Museets dag 9. juli -13

Lars Ole viser frem bilder til en ivrig fotograf på kamera-displayet.
Ingen tvil om at de koser seg.
Foto: Øystein BirkenesEn inspirert gjeng fra BioFoto Sørlandet hadde i likhet med flere andre foreninger stand på Agder Naturmuseum og Botaniske hage, søndag 9/6. Som en gjenytelse til museet for lokalene vi får låne til medlemsmøtene våre, og for alt annet positivt samarbeid vi har med museet, skulle vi arrangere «praktisk naturfotografering» for barn og unge denne dagen. BioFoto Sørlandet ble tildelt plass like ved inngangen som utgangspunkt for fotorundene, samt vårt vanlige møtelokale i andre etasje for nedlasting av bildene til PC...

Tekst: Øystein Birkenes
Foto: Øystein Birkenes, Marthe, Thea og EmilMed sol fra skyfri himmel var det duket for Museets dag; et årlig arrangement på museets område - for barn og voksne i alle aldre. Salget av vafler og kaffe fra naboteltet ble flittig benyttet, og publikum hadde mulighet for en flott, aktivitetsfylt dag på området.


Her er det eldre barn som blir vist hvordan kameraene kan brukes av Lars Ole.
Foto: Øystein Birkenes

 
 

Deltakerne i "Praktisk naturfotografering" virket veldig fornøyde, og mange flotte bilder ble tatt. Kanskje kimen til fremtidige naturfotografer ble sådd, samtidig som gleden over naturen kom frem i den enkelte? I tillegg til å følge barn og unge omkring på området, og vise dem enkel naturfotografering, hadde vi også god tid til å besøke alle de andre standene, der mye var av interesse fra og omkring naturen. Samtidig fikk de fremmøtte BioFotingene mye sosial tid sammen, og samtalene fløt livlig.
 
 
Godt med brus og vafler i sommervarmen, synes Mariann og Hege fra BFS.
Foto: Øystein Birkenes

 
Deltakerne våre fikk god veiledning omkring bildene de tok via displayene på kameraene, og via PC-skjermer i andre etasje, og til slutt fikk alle sine bilder tilsendt via e-post i etterkant. En flott dag for både store og små!
 
 
Under kan du se noen av de unge fotografenes bilder fra dagen:

 
 Et utvalg bilder fra Thea og Marthe: 

Noen av Emil sine bilder:


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar