torsdag 26. april 2018

Medlemsmøte april 2018

Den 24. april var det 22 deltakere på medlemsmøtet med temaet "Medlemmenes aften". Dette ble en kveld med varierte innlegg og innhold.

Foto: Caroline F. Strømland

Biofoto Sørlandet ønsker å innføre FototuREN hvor vi vil arrangere fototurer som kombineres med plukking av søppel i områder som vi ofte er ute og fotograferer. Målet er å fotografere samtidig som vi kan bidra til et RENere miljø rundt oss og redusere faren for at dyr får i seg søppel. Styret vil komme tilbake med dato for arrangementet, men dette er noe vi også oppfordrer alle til å fokusere på om man enten er på tur med eller uten kameraet både alene og sammen med flere!

Vi gleder oss til fototuRENe sammen med dere!

Foto: Caroline F. Strømland

Etter litt informasjon gikk vi videre til presentasjonene for kvelden. 

Ingvald Ingebretsen viste oss nye og spennende funksjoner i Lightroom for å kunne legge til flotte fargeprofiler. Disse funksjonene finner man under Develop -> Basic -> Profile 
Her kan man også til en hver tid stille på ønsket mengde av denne fargeprofilen (amount) uten å måtte gå inn på nytt for å velge dette.  

Foto: Caroline F. Strømland 

Foto: Caroline F. Strømland

Caroline F. Strømland viste deretter frem en serie bilder kalt "Jakten på høstdrømmen i Rondane" hvor hun deltok på et fotokurs/workshop i høstfjellet. Her var det mange landskapsbilder, men også macro, dobbelteksponeringer og ICM med mer. 

Foto: Caroline F. Strømland
Foto: Caroline F. Strømland 
Foto: Caroline F. Strømland 

Fra de store fjell og vidder tok Kai-Erik Uleberg oss med til et lite, men allikevel så stort og innholdsrikt univers på en bakketopp kun et par minutters gange fra stuedøren sin. I presentasjonen om "Bakketoppen" viste Kai-Erik utrolig flotte bilder av naturen som befant seg innenfor dette lille området. Vi fikk en flott bildefremvisning, og vi var nok mange som ble inspirert til å ta seg flere fotoNÆRturer i sitt eget nabolag. 

Foto: Kai-Erik Uleberg

Foto: Kai-Erik Uleberg

Like etter presentasjonene var det tid for kaffe, brus og kaker før Årsmøtesakene for Biofoto Norge ble gjennomgått og delegater ble valgt til årsmøtet som holdes på landstreffet i Rosendal i juni 2018. Etter sakene til årsmøtet var gjennomgått og stemt over gikk vi over til månedens foto med temaet "Urban natur". Etter bildevisningen av månedens foto ble det enda klarere at vi må hjelpe til med å holde naturen ren og pen.  

Foto: Anne-Lise Stangenes

Foto: Kai-Erik Uleberg

Foto: Kai-Erik Uleberg

Foto: Kai-Erik Uleberg

Takk for møtet, og vel møtt til neste medlemsmøte 8/5-18 kl 18.00!
1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp bán máy photocopy và dịch vụ cho thuê máy photocopy giá rẻ, uy tín TP.HCM với dòng máy photocopy toshiba và dòng máy photocopy ricoh uy tín, giá rẻ.

    SvarSlett