mandag 16. april 2012

Månedens Foto for april

Temaet for månedens foto i april var "tåke". Det kom inn 14 fotografier denne gang. Vinneren får et gavekort fra Japan Photo på CeWe-fotobok, og bildet sitt i Fædrelandsvennen. Vi gratulerer "Tre på topp"-fotografene:Nr. 1 - © Hilde Skiffard
Canon EOS 400D - f/10, 1/400sek, ISO 400, eksponeringskomp. -0,3


"Stemningsbilde fra Kinabatangan floden på Borneo, med morgentåke og egretthegre som plasserte seg fint i fokus. Et fantastisk sted med en rik flora og fauna, som desverre er sterkt truet av palmeoljeplantasjer og total utjevning av regnskogen".

Nr. 2 - © Brit Indahl Lande
 Nikon D300 - f/14, 1/160 sek, ISO 250, eksponeringskomp. -0,3

"Bildet ble tatt  ved Tredalstjernet en tidlig høstmorgen i oktober. Da jeg ankom vannet lå tåka så tett at det var vanskelig å fokusere på noe. Plutselig begynte den å lette, og  det fine morgenlyset brøt fram! En utrolig flott start på en ny dag! Bildet er tatt i RAW og har blitt justert litt i  et RAW-program".
Nr. 3 - © Anne-Lise Stangenes
Olympus SP570UZ - f/3,9, 1/25sek, ISO-125, eksponeringskomp. -0,3

"Det var en stemningsfull morgen rett før klokka fem ved tjernet like ovenfor Nedre Jegersbergvann i Kristiansand. Morgentåka lå lavt over, og nærmest danset frem og tilbake over vannflaten. Det eneste som var å høre var klukkinga fra en bekk og småfuglenes morgensang. Ikke en gang Huldra var å se..."Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar