søndag 25. september 2011

Erlend Evensen - vårt nyeste medlem

Foto: Erlend Evensen
For noen dager siden landet en svært hyggelig e-post i gmailen min. E-posten var fra Erlend Evensen, vårt nyeste medlem i BioFoto Sørlandet. Erlend deltok på septembermøtet i lokallaget, der Stig Repstad var foreleser, og jeg og flere med meg, hadde en lang og trivelig prat med ham der.

Erlend bor i Kristiansand, er 15 år, og er svært interessert i både naturen, fotografering, tegning og maling. Etter møtet har Erlend meldt seg inn i BioFoto. I en telefonsamtale vi har hatt i ettertid, sier han at han tenker å komme på flere møter og være med på fototurer når han har anledning. Slik ønsker Erlend å presentere seg og arbeidet sitt:

Alle fotografier copyright: Erlend Evensen
"Hei, det er Erlend Evensen her.

Det var hyggelig å bli med på BioFoto, og jeg vil gjerne komme flere ganger. Det virker som om dere har god atmosfære og flere dyktige fotografer. Vil bare sende en liten e-mail for å vise noen bilder. Dette er kun et utvalg av noen bilder jeg har tatt (Mest insekter og slikt).

I tillegg til at jeg liker å fotografere, elsker jeg også å male og tegne bilder. Det er nok min sanne lidenskap, så jeg inkuderer noen få malerier og tegninger også.

Håper du liker og setter pris på bildene mine selv om jeg selvsagt bare er i amatørklassen enda.

Så ses vi vel snart :-) "I kommentarfeltet under kan DU ønske Erlend velkommen som medlem av BioFoto Sørlandet, og gi ham tilbakemelding på arbeidet hans.
6 kommentarer:

 1. Så flotte bilder,full ros til deg altså.

  SvarSlett
 2. Velkommen som medlem av BioFoto Sørlandet, Erlend! :-) Jeg gleder meg til å se mer fra deg i tida som kommer!

  mvh,
  Anne-Lise

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder te og vær så ung. Gleder meg til og se fortsettelsen.

  SvarSlett
 4. Velkommen som medlem, håper du får mye glede av medlemskapet ditt. Her ønsker vi å dele våre erfaringer, og på den måten gjøre hverandre bedre som fotografer og øke gleden ved hobbien vår.

  Fine bilder du viser, dette har du peiling på.
  Fortsett å vis dine bilder med frimodighet, det vil du og oss andre ha stor glede av.

  Mvh Erik.

  SvarSlett
 5. Det var noen kjempefine bilder du jo en kunstner
  både til å fotografere og til å male.

  SvarSlett