torsdag 15. september 2011

Månedens bilde i September

Da var resultatet for septemberkonkuransen klar. Det var mange fine bilder med i konkuransen, og her får dere presentert de tre bildene som ble stemt inn i topp tre.
På førsteplass denne måneden finner vi Tore moy som fikk 203 poeng for dette bildet. Tore opplyser om at bildet er tatt på Tromøya utenfor Arendal.
Jon Østby fikk andre plassen med dette bildet. 184 poeng fikk han. Jons kommentar til bildet sitt: Bildet ble tatt 11. august 2011 på et av mine favorittsteder, Mølen ved Brunlanes i Vestfold. Dette er en endemorene fra istiden. Her i havkanten, i møte med vind og bølger, må selv den hardeste stein gi tapt, - og resultatet blir som en forstørret smykkesten.

Bildets tittel: Sommerminne fra Mølen
Fotografens navn: Jon Østby
Tid: 11.august 2011
Sted: Mølen, ved Brunlanes i Vestfold
Brennvidde: 60mm
Lukkertid: 1/10 sek
Blender: f18
Iso: 100


På tredjeplass kom Olav Didriksen med 182 poeng. Olav har følgende kommentar:
Bildet er tatt på Algarvekysten i sør-Portugal, like ved byen Lagos, i sommer (2011). Algarevkysten er kjent for de gyldne klippene og strendene, som er stadig i endring etter vær og vind.
Halve øya på bildet er rast ut på baksiden, og "broen" blir snart rast ut. Man kan ikke gå ut på den. Gangstien nede til høyre på bildet er rast ut i sjøen.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med plasseringen :-)

    SvarSlett
  2. Deilig med solfylte, spennende fotografier i månedens fotokonkurranse! Gratulerer alle tre!

    SvarSlett
  3. Fint hvis det kan skrives hva som var tema for konkurransen her hvor vinnerne blir presentert.

    SvarSlett