fredag 9. september 2011

RANDERS REGNSKOG I GRENÅ på JYLLAND, DANMARK: Et flott sted for dyrefotografering!Vi har vært 2 ganger i Randers Regnskog i sommer, og har kost oss i timesvis med dyre- og fuglefotografering. Vi tenkte at dette måtte være midt i blinken for en helgtetur med BIOFOTO-folk fra Sørlandet – kort vei over dammen med ferga. Har noen lyst til å ta en tur dit i høst?

Foto og tekst: Beate Strøm Johansen
Dette er en opplevelsespark i Grenå by, som er inni 3 glasskupler som representerer planteliv og dyreliv i regnskog i 3 verdensdeler; Sør-Amerika (størst), Afrika og Asia.
Dyr og fugler går fritt omkring, bare noen få arter er bak gjerder. Slangerommet er frivillig å gå inn i og har sluser.


Det er hengebroer, trapper, fossefall, dampende hete, mørke grotter med frittflygende små flaggermus, og ulike akvarier med krokodiller, fisk og manater (sjøku).
Det er faste tidspunkt for foring av de ulike dyra, og mange gøye opplevelser.
Når man kjøper inngangsbillett, kan man betale 10 kroner ekstra, og da får man årskort for resten av året. Man kan fint bruke 2 hele dager her hvis man liker å fotografere.

Det er veldig varmt og fuktig, så man bør ha med tynne sommerklær. Det er garderobe og skap til å låse inn klær og ting i. Det er også en stor souvenirbutikk og kafe med varm og kald mat. Stedet egner seg fint for sure og kalde høstdager!

Gi lyd i kommentarfeltet under, eller ta kontakt om du kan tenke deg å ta en tur.

Hilsen,
Beate

1 kommentar:

  1. Ser ut som dere har hatt flotte turer til Randers, Beate! :-)

    SvarSlett