torsdag 10. november 2011

Månedens bilde i November

Da var topp tre i månedens bilde konkurransen i fra november klare for presentasjon. Temaet for konkurransen var UVÆR.På første plass finner vi Ole Kr. Ruud. Ole har følgende kommentar til vinnerbildet:
Det var under stormen “Inga” i januar 2005 at jeg var på Sjøsanden (Mandal) for å beskue vind og bølger.
Vind og nedbør begrenset fotograferinga men så kommer taubåten “MIKKI” innover Mannefjorden, mot utløpet til Mandalselva. Det var tydelig at her kunne det bli dramatiske bilder, og heldigvis var kameraet innen rekkevidde.
Jeg søkte ly bak ett stativ med en redningsbøye som skjermet kameraet for direkte nedbør og salt sjørokk og bilder ble det mange av. Motstrømmen i elva var nok med på å forsterke “bølgeeffekten” mot svabergene og med måker i lufta kan vi alle se at det er UVÆR.


På andre plass denne måneden kom bildet til Dagfinn Vemmelvik. Dagfinn har følgende kommentar til sitt bilde: Bildet er tatt på Justøya ved Lillesand en stormfull høstdag. Det er et fint område for fotografering. Hadde hjelp til å holde stativet på grunn av den sterke vinden. Er en ute etter å fotografere store bølger er det best hvist det blåser sørvest.


På tredje plass har vi bildet til Bård Ropstad.

Gratulerer til dere alle tre!

1 kommentar:

  1. Her røsker det bra! Skikkelig gode uværsbilder! Gratulerer, Ole Kr, Dagfinn og Bård!

    SvarSlett