onsdag 19. januar 2011

INFORMASJON FRA STYRETStyret i BioFoto Sørlandet 2011 består av:

Leder/Sekretær: Anne-Lise Stangenes - Kristiansand
Nestleder: Laila Haugen Flatøy - Kristiansand
Kasserer: Brit Lindahl Lande - Mandal
Styremedlem: Finn Jørgensen - Mandal

KLIKK HER - styrets side


Styret avholdt sitt konstituerende styremøte mandag 17. januar kl. 18.00 hos Anne-Lise. Under møtet ble bl.a. programmet for våren lagt, og vi håper at alle interesserte vil finne det både spennende og variert. Du finner programmet for våren HER

Styret av 2011 har et sterkt ønske om at alle våre 84 medlemmer (jan. -11) skal få mulighet til å yte i forhold til lokallaget. Vi har mange dyktige fotografer blant oss allerede, og vi ønsker at disse skal bli lagt merke til i enda større grad. Vi håper også at lokalsamfunnet skal legge merke til oss som et aktivt og engasjert lokallag ift. naturfotografering. Vi håper at dette igjen kan få flere fotografer; amatører som profesjonelle, til å finne veien til oss som medlemmer. 

Videre ønsker vi god kommunikasjon og et godt samarbeide; styret, medlemmene, lokalsamfunnet og BioFoto sentralt, imellom. Vi er på ingen måte noen konkurrent ift. de mange lokale fotoklubbene i Agder. Vi har derimot et ønske om å få til et samarbeide også med disse, gjennom vår felles interesse; fotografering. Styrets medlemmer ønsker også å danne ulike komiteer innen lokallaget; slik at vi sammen kan fortsette det gode arbeidet som fjorårets styre la til grunn for oss.

I den forbindelse vil vi rette en spesiell takk til fjorårets leder, Torbjørn Henriksen, som jobbet iherdig for å få igang BioFoto Sørlandet!  Vi vil også takke tidligere styremedlemmer; Ivar Sviland, Kate Løland og Will Gill, for flott innsats!


For styret,

Anne-Lise Stangenes


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar