mandag 23. mai 2011

Fototur til Ole Martin Dahles "ørnerede" - Flatanger - 2012

Foto: Alf Jacob Nilsen
Øvrige medlemmer av BioFoto Sørlandet og andre interesserte fotografer, har fått følgende invitasjon fra Alf Jacob Nilsen (Hidra Kameraklubb og BioFoto Sørlandet):

"Hei...

Jeg prøver å organisere en fototur til Ole Martin Dahles "ørnerede" i Flatanger i pinsen 2012 for å fotografere havørn. Havørnsafariene til Ole Martin er utrolige natur- og fotoopplevelser. Denne linken viser noen bilder fra turen vi hadde i siste halvdel av mai 2010: 

http://www.biophoto.no/flatanger%202010.htm  Dette må bare gjentas, og det ville være interessant å få med fotografer fra Sørlandet!

Foto: Alf Jacob Nilsen

Opplegget er omtrent som følger nedenfor:

Maks deltagere: 5 stk

Omtrentlig tidsplan:

Fredag 25.mai 2012: ankomst Flatanger, innkvartering i "huset", første safarikveld fra ca. kl. 18.00.

Lørdag og søndag 26. og 27. mai (pinseaften og 1. pinsedag): kl. 06.00 og kl. 18.00 avreise for to safariøkter hver dag.

Mandag 28. mai (2. pinsedag): morgensafari med avgang ca. kl. 06.00. Utsjekking og hjemreise ca. kl. 12.00.

Pris: kr 7.500 per person. Dette inkluderer ikke transport (fly/bil) og mat.
Det er kokemuligheter i "huset".


Foto: Alf Jacob Nilsen

Mht. reise, er det enkleste å fly fra Sola til Værnes og så leige bil her. Det er ca 2 timers kjøretur fra Værnes til Flatanger.

Jeg har tenkt å melde meg på, men vi trenger 4 stykker til. Nå har vi sjansen til å oppleve havørna på nært hold. Vi må være raske, det fylles fort opp med fotografer hos Ole Martin.

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og ved eventuelle påmeldinger kan disse gjøres    til meg eller direkte til Ole Martin Dahle med henvisning til meg".


mvh
Alf J.

(Hidra Kameraklubb og BioFoto Sørlandet)


Alf Jacob Nilsen
NO-4432 Hidrasund
ajnilsen@online.no
www.biophoto.net www.biophoto.noAlf Jacob forteller også at det er tre plasser igjen på "ekspedisjon til Galapagos 14. - 31. juli 2011", som retter seg spesielt mot interesserte i naturfotografering og naturfag/biologi. Informasjon om denne reisen finner du HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar