mandag 28. november 2011

Velkommen til julemøte!


Tirsdag 6. desember kl. 18.30 - 21.30 er du hjertelig velkommen til årets aller siste møte i BioFoto Sørlandet på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage. Et møte proppet med varierte ingredienser som for eksempel sang og musikk, bildevisning med Tore og Terje, månedens fotokonkurranse, offentliggjøring av vårens program, og selvfølgelig blir det spennende å se hvem som stikker av med mandelen i grøten og den flotte premien gitt av Anders Tveit og Arve Henriksen...
Ekstra gledelig er det å fortelle at de av våre medlemmer som har ønsket seg Tore Moy og Terje Alveberg som kveldens forelesere, nå får sine ønsker oppfylt. Tore skal vise fotografier under temaet IS, mens Terje skal vise og fortelle ift. temaet VANN.

Her er en liten smakebit fra Tores visning om IS i ulike former:
Om sin kommende visning vil Terje dele disse tankene med oss på forhånd: "Vi har mye vann i mange former her i landet. Mange kan tenke på regn, tåke og blaute klær. November måned er spesielt utsatt for den type tenkning. Vann er jo rimelig livsnødvendig, så kanskje vi kan revurdere litt hvordan vi ser på vann. Jeg vil vise bilder fra ulike steder og årstider for å prøve å gi noen eksempler på hvordan vann kan brukes med ulik vri i fotograferinga"."Mannen i bobla" av Terje Alveberg

"Morgengry" av Terje Alveberg

"Elva" av Terje Alveberg
Underveis denne kvelden vil vi dessuten bli underholdt av vår egen trubadur; Arne Kvåle med venner. Hvem husker ikke hans flotte avslutning under visningen "Bevingede venner og något attåt" i oktober? Nå får vi høre enda mer fra denne allsidige karen, og det er ingen tvil om at han kan mer enn å fotografere!


Månedens Foto denne gang har temaet: IS OG SNØ. Innsendingsfrist er søndag 4. desember ved midnatt. Lengste bildeside skal ha 1280 pixler. Du kan sende inn ditt ene fotografi til Laila HER Husk å merke ditt fotografi med fullt navn. Det vil ikke bli bildekritikk i etterkant av stemmegivningen denne gang! Se ellers reglene for konkurransen HERØvrige ingredienser under julemøtet:

- siste nytt fra styret
- vårens program offentliggjøres
- "julepakke" kr 50,-; grøt m/tilbehør, rød saft, kaffe og kransekake
- lotteri til inntekt for projektor med flotte premier; kr 10,- pr lodd - trekning under møtet

Premier er bl.a. kransekake, gavekort på CeWe-fotobøker (sponset av Japan Photo - Kristiansand), boka "Spette-Nils og livet i Eventyrskogen" av Hans-Jørgen Hovelstad m.m.


ALLE ER HJERTELIG VELKOMNE!

Ta gjerne med deg en venn/venninne også

1 kommentar:

  1. Hælledussen, du er god, Anne-Lise! :D Vi er jammen meg heldige som har ei så kreativ å flink dame som vår leder! c",)

    SvarSlett