tirsdag 11. september 2012

Ingebjørg Fyrileiv Guldvik til medlemsmøtet 2. oktober


Ingebjørg Fyrileiv Guldvik
er foreleser 2. oktober
Ingebjørg Fyrileiv Guldvik er 24 år og selvlært fotograf. Hun har mottatt flere stipend for sitt fotografiske virke, og ble i 2010 tatt opp som den andre, kvinnelige, og det nåværende yngste, medlemmet av foreningen Norske Naturfotografer (NN).
Tirsdag 2. oktober kl. 18.30 på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage vil Biofoto Sørlandet få trivelig besøk av Ingebjørg Fyrileiv Guldvik. Hun kommer til å vise bilder med motiv som is, edderkopper og sommer, mens det overordnede tema er farger og lys. Her vil hun fortelle om hvordan hun fokuserer på lyset og fargene i sine bilder, hvordan hun tenker under opptak og hva som leder henne til sine motiv. Nærfotografering er et nevneverdig stikkord.
Det blir Månedens Foto også denne gang, inkl. positiv, konstruktiv bildekritikk!
 
Alle interesserte er hjertelig velkomne!

Foredraget til Ingebjørg er svært sammensatt, med hovedvekt på halvabstrakte bilder; men det vil i høyeste grad være motiv alle kan dra kjensel på. Showet er delt inn i tre hoveddeler hvor det vises enkeltbilder for hvert tema, samt bildespill med musikk.
 
Copyright Ingebjørg Fyrileiv Guldvik

Copyright Ingebjørg Fyrileiv Guldvik

Copyright Ingebjørg Fyrileiv Guldvik
 
Besøk hennes blogg her: www.fyrileivfoto.blogspot.com
 
 
Månedens foto har denne gang temaet "Vann i urbane og / eller grissgrendte strøk, og er en del av prosjektet "Vannets reise - fra kilden til havet". Er du medlem og ønsker å delta? Send inn et fotografi til manedensfoto@gmail.com senest innen midnatt søndag 30. september. Husk lengste side 1280 pixler. Husk å ta med penn til avstemningen!
 
I pausen kan du nyte kaffe, brus og noe å bite i til kr 20,-. Du kan også få kjøpt tidligere utgaver av Naturfotografen til en latterlig, billig penge!
 
ALLE FOTOFOLK, NATURINTERESSERTE, VENNER OG BEKJENTE ER HJERTELIG VELKOMNE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar