mandag 17. desember 2012

JULEHILSENER 2012Jeg vil takke alle BioFotinger, Yvonne Ranestad, ansatte ved Agder Naturmuseum og Botaniske Hage, samarbeidende naturforeninger, samarbeidende foto-, film, og kameraklubber i Agder-fylkene, Japan Photo, Felleskjøpet avd. Sørlandet, hovedstyret for BioFoto, foredragsholdere utenfra, og ellers alle som på noen måte har bidratt til at dette året i BioFoto Sørlandet har vært uendelig rikt, morsomt, givende og lærerikt!

Jeg vil spesielt ønske alle BioFotinger flotte fotoforhold under jule- og nyttårstida! Jeg ønsker for hver og en av dere at dere får spist godt, drukket godt, slappet godt av, og nytt denne deilige tida! Vi får håpe på passelig med kuldegrader, snø og nydelige lysforhold, og en ting til: Småfuglene trenger vår hjelp!

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Julehilsen fra Anne-Lise


FLERE JULEKORT:


 
Send inn ditt julekort du også, og få det her på siden!
 
Send til
Julehilsen fra Lars Verket:

Lars Verket, homo ludens - E-post: lars@verket.no - iChat - homoludens@mac.com
Firma: www.digital-info.no - privat: www.lars.verket.no - blog: www.homoludens.no


Julehilsen fra Terje Alveberg:"Hei alle Biofotinger på Sørlandet.


Jeg ønsker å takke alle sammen for et godt fotoår med fine turer og møter med mye fotoglede. Så gleder meg til vi treffes igjen på nyåret.

Samtidig vil jeg også takke for positiv respons fra de av dere jeg har vært i kontakt med som representant for valgkomiteen".

Hilsen Terje
 
 


 


 
 Tore Moy hilser alle kjente på denne måten:


 
Harald O. Steen takker for fine fotokvelder i 2012, og legger til: "Her mangler bare reven, som rasker over isen":


 
Julehilsen fra Tom L. Larsen:


Juleønsker fra Alf Jacob Nilsen og hans kone, Lise:

http://www.biophoto.no
 
 ♥ GOD JUL ♥ Og husk på småfugle-vennene våre :) hilser Lisbeth Sætra:


 

1 kommentar:

  1. Bildet er tatt i begynnelsen av desember i år, og de med godt syn kan skimte Kinn og Oksøy til høyre i bildet. De med enda bedre syn kan skimte en svart prikk i horisonten til venstre - det er Grønningen fyr. Denne dagen var vi 8 padlere på vannet om morgenen, og vi kaller det "Soloppgangsafari".

    SvarSlett