onsdag 3. juli 2013

"Hvorfor være inne når alt håp er ute?" - Fotoutstilling v/Lars Verket


Lars Verket (44) har vært padler på heltid siden 2006, og har tatt massevis av bilder i forbindelse med utgivelsen av 5 padleguider til Sør-Norge. Han er helt autodidakt, med spesielt fokus på noen "smale nisjer": vinterlyset på havet, kajakk, leirsteder, og ikke minst fyrene - kystens katedraler. Lars er også medlem av BioFoto Sørlandet, og er en ivrig miljøskaper under medlemsmøtene våre. 

I hele juli kan du se hans utstilling "Hvorfor være inne når alt håp er ute?" i lokalene til "Til stede mat og mer" i Markensgate 29 / Skippergate 6 (heis) i Kristiansand. Når du er ferdig med å nyte utstillingen og - etter Lars sin anbefaling - rekesmørbrødet - kan du rusle videre ned til lokalene til Kirkens Bymisjon på Fiskebrygga, og se "Med kajakk til fyrene". Også denne utstillingen står Lars for, og den er å se til og med 31.08.13.

Om du ennå har mer tid, hvorfor ikke avslutte dagen i Henrik Wergelandsgate 11 der du kan se utstillingen "Med naturen i fokus" av BioFoto Sørlandet, eller på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage der du kan se utstillingen "K A K T U S" av BioFoto Sørlandet.

Dette kan altså bli en riktig givende dag for enhver som er interessert i god mat og utstillinger!

HA EN FLOTT SOMMERDAG!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar