mandag 1. juli 2013

BFS juryerer "Livsglede" for Lillesand Fotoklubb

I mai fikk BioFoto Sørlandet en hyggelig forespørsel fra Lillesand Fotoklubb. Kunne vi stille med en fagjury ifm. en fotokonkurranse som klubben fra Lillesand skulle avholde, der temaet var "Livsglede"? Vi skulle få bildene på minnepenn, og det ville være fint om vi var ferdige med juryeringa senest i august.

Tirsdag 18. juni satte vi oss til jurybordet; Kristin Uleberg, Laila H. Flatøy, Halvor Smeland, Terje Alveberg, Øystein Paulsen og undertegnede. Gjennom ca. 4,5 time jobbet vi oss gjennom 26 fotografier, og kriteriene vi la til grunn var de samme som brukes når vi har "Månedens Foto" under medlemsmøtene våre. Resultatene holder vi tett til brystet, men vi kan røpe at juryen var fullstendig enige om topp-plasseringene, og at alle fotografer får kommentarer til sine bilder - med tips omkring videre fotografering. Resultatene oversendes Lillesand Fotoklubb i løpet av sommeren, for offentliggjøring til høsten...

Juryen i arbeid
Foto: Anne-Lise Stangenes

Ønsker du å se bildene vi juryerte? På en skjerm på Lillesand Bibliotek foregår en kontinuerlig visning av de konkurrerende bildene til temaet "Livsglede". I tillegg kan du se utstillingen som fotoklubben i Lillesand har oppe gjennom sommeren, og der kan du som publikum stemme på din ene favoritt.

Tusen takk for at vi ble valgt som fagjury! Vi lærte av dere og vi lærte av hverandre under juryarbeidet!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar