torsdag 15. desember 2016

Medlemsmøte 6 desember

Julemøte i desember er i tradisjonen tro et møte tilegna medlemmene. Her er alle invitert til å bidra med innlegg på inntil 10 minutter. Denne kvelden var intet unntak. 7 flotte fotografer bidro til en kveld spekket med inntrykk og læring. 


Et lite minne fra Førjulsstemning på Museet.To nisser som bidrog på dugnaden denne dagen Foto: Annette Wimme HøylandLitt foto og stemningsbilder før møtet starter
Praten går livlig også før møtet starter :)


Annette ønsker alle velkommen til medlemsmøtet.
Første taler ut er Carl Erik Kilander. Han viste bilder fra sin tur som naturguide på skipet "National Geographic Explorer" til Grønland og arktisk Canada. Flotte bilder, og gode ord på veien. Spennende og bli tatt med på tur til slike eksotiske områder.

Carl Erik viste noen flotte blinkskudd fra Grønland og arktisk Canada. Ikke alle er like sjenerte :)

Så var tiden inn for kveldens første kvinne. Beate tok oss med på tur til Victoriafallene. Vi fikk både duskregn og fortellende bilder av et unikt område. Med god fortellerevne og engasjement formidlet hun bildene på en herlig fin måte.

Beate gjør seg klar til å vise fra sin tur...
Kvinne nr to for kvelden var Anne-Lise Stangenes, som hadde satt sammen en flott fortelling i bilder fra Grimsøy, en liten øy ved Island hvor det kun er et fåtall innbyggere, men desto flere fugler, stemning.og spennende fotomotiv.

Anne-Lise gjør seg klar for sin 10 minutter.


Bjørn Vidar Olsson fikk det til å summe i salen og på lerrete. Her lærte vi ett og annet om våre summende venner vepsen. Ikke visste jeg at det var så mange ulike typer veps, ei heller at de er glade i krabbe. Aldri for gammel eller ung til å lære noe nytt.

En av Bjørn Vidars summende venner
Tredje og siste herre denne kvelden var Olav Didriksen. Han tok oss med til Panama, og bitte bitte små pippiper. Fargerike kolibrier, andre eksotiske fugler i alle tenkelig og fantastiske farger. Fanget i vakre omgivelser.

Kvinne nr tre denne kvelden var Hilde Skiffard. Hun tok oss med på en tur fra en av hennes turer på Følklandsøyene. Morsommer pingviner som fikk frem latteren i salen. De byr på seg selv med all sin sjarm. Vakkert fanget av fotografen.

Hilde sine minner: Lang lang rekke.....
Siste unge dame denne kvelden var Anne Kamilla Wimme Høyland. Hun viste oss kort litt om Power Point. Dette var noe som medlemmer har etterspurt, og med en lett forståelig gjennomgang fikk vi en bedre forståelse av hvordan lage en god presentasjon, både med bilder og tekst.

Anne Kamilla klar for Power Point presentasjon 
Alle bidragsytere fikk en liten påskjønnelse for sine bidrag i form av en Juleglede levert av Primaflor.. Deretter var det tid for pausekos. Kjasen og praten gikk livlig, med kake, julekos og julegløgg innabords. Det ble overraskelser etter pausen ved hjelp av et gratislodd til alle som var tilstede. Det var overrraskelser i form av "tøyposer fylt med små gaver, og hovedpremier i form av solsikkefrø, julegrupper og gavekort fra Japan Photo på Cewe Fotobok. Alle var vinnere denne kvelden, for alle fikk med seg en liten ting. Veldig gøy å være litt nissete sånn i førjulstida.
Månedens foto hadde 32 bidrag. Medlemmene hadde lagt seg i selen for å finne flotte og spennende bidrag. Temaet var fritt motiv så her var det stort spenn i tema og historier. Kjempemoro.

Noen stemningsbilder fra pausen og avslutning av en sabla gild helaften:Fotografer for kvelden var Geir Kjellevand og Annette Wimme Høyland.

Tusen takk til alle som bidro til en herlig helaften i medlemmenes tegn...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar