onsdag 8. mars 2017

SvalbardaftenFoto fra bildefremvisningen til Annette Høyland

Noen av Biofotos medlemmer tok seg en tur til Svalbard i september i fjor. Det ble så klart tatt massevis av bilder i den anledning, og i tillegg hadde de med seg drone som fikk filmet den fantastiske naturen fra oven. På medlemsmøtet i Biofoto Sørlandet den 7. mars kunne vi som hadde møtt frem få oppleve en bit av Svalbard.
Tekst: Lillian Tveit
Foto: Lillian Tveit og Anne Kamilla HøylandBiofotinger i kajakk i Svalbardnaturen, fra bildefremvisningen til Annette Høyland


Annette Høyland hadde laget en presentasjon av mange av bildene fra turen, pent satt sammen, og med musikk til. Her fikk vi se en flott gjeng på tur, og fine bilder både fra Longyearbyen, Barentsburg, Pyramiden og mere til. Mye fantastisk hadde de sett og opplevd!

Svalbardrein, fra bildefremvisningen til Annette Høyland


Foto tatt under dronefilmpresentasjonen til Kenneth Pedersen

Etter at Annette hadde vist bilder, var Kenneth Pedersen klar med film fra turen. Blant annet fikk vi se fantastiske landskap filmet ovenfra med drone, noe som virkelig fikk frem de majestetiske omgivelsene Svalbard har å vise frem.

Etter Svalbardturen ble det lagt ut et innlegg her på bloggen, les det her!


Kaka er klar! Foto: Lillian Tveit

I pausen før Månedens Foto ble det kake og kaffe, og praten gikk...

Kaffe, kaker og mingling. Foto: Lillian Tveit

Foto: Anne Kamilla Høyland

Foto: Anne Kamilla Høyland

Foto: Anne Kamilla Høyland

Like før Månedens foto går av stabelen! Foto: Anne Kamilla Høyland

Foto: Anne Kamilla Høyland

Foto: Lillian Tveit

Månedens foto hadde 31 bidrag denne gangen. Temaet "Abstrakt" hadde altså ikke skremt folk, men mange var nok spente på hva slags bilder som hadde kommet inn. Litt delte meninger om hva som er abstrakt vil det nok alltid være, men her var i alle fall masse fine bilder, gode komposisjoner, og mye abstrakt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar