søndag 11. februar 2018

Årsmøte

Årsmøte BioFoto Sørlandet

Tirsdag 6 februar inviterte styret i BioFoto Sørlandet til årsmøte.
24 medlemmer tok turen, der årsmelding, saker og valg ble gjennomført på en god og konstruktiv måte.

Foto Elisabeth Syvertsen
Valgkomiteen har gjort en kjempejobb før årsmøtet og fått inn en herlig flott gjeng til å drive BioFoto Sørlandet fremover.
Nytt styret består av Erik Kristensen som har sittet flere år i styret. Nye medlemmer ble Ingvald Ingebretsen, Caroline Frøytlog Strømland og Kai-Erik Uleberg. Disse skal nå konstituere seg og få en oversikt over oppgavene som ligger foran dem. Ønsker dem lykke til! E HAR TROA på at dette kommer til å bli himla bra.
Et skikkelig kleint selfiebilde tatt av undertegnede (Annette Wimme Høyland)
 men er man linselus så er man linselus :)
Det gamle styret takket av med både latter og vemodighet, for det har vært kjempemoro å være med å bidra i en slik flott forening, med så mange himla gilde medlemmer. 

Foto Anne-Lise Stangenes. En del av styret som nå gir seg.I pausen ble det både kaffe, kake og brus servering. Praten gikk fint og latteren satt løst. Det er alltid koselig å kjase med nye og gamle kjente. Disse pausene er bare gulltrivelige

Foto Elisabeth Syvertsen


Etter pausen hadde Carl Erik Kilander et miniforedrag fra sine turer i arktiske strøk. Inspierende og flotte bilder fra, iallefall for meg, eksotiske reisemål. Takk for at du bidro til en fin kveld Carl Erik.

Etter miniforedraget var det tid for månedens fotokonkurranse, tema denne gangen var ICM - kamera med bevegelse. Å herlig land å mange flotte bidrag. Det er så gøy å se ulike måter å tolke tema på for ikke å snakke om, de ulike måtene vi ser bildet på.. Gratulerer til vinner Caroline Frøytlog Strømland og til alle dere andre som bidro med vakre bilder.

Foto Elisabeth Syvertsen

1 kommentar:

 1. Tusen takk til dere i det gamle styret, for den himla gode innsatsen dere har gjort! En spesiell takk til deg, Annette, som har vært styreleder i to perioder; 4 år! Det har virkelig vært kjekt å være del av det dere har fått til!

  Jeg ønsker det nye styret LYKKE TIL med driftinga av Sørlandslaget! Det skal bli gildt å se hvilke påfunn dere har for oss biofotinger i sør, både lokalt og som del av BioFoto Norge!

  Hilsen Anne-Lise
  leder BioFoto Norge
  biofoting i sør

  SvarSlett