torsdag 21. mars 2013

Topp-bildet på websiden til BFS

Vi vinker farvel til topp-bildet fra Brit I. Lande, som har preget websiden til BioFoto Sørlandet siden opprettelsen, og takker henne varmt for at hun har vært med å prege sørlandsavdelingas blogg gjennom hennes flotte fotografi av svanen i vinterlyset!

Vårt nye topp-bilde står Leif Olsen for. Han tok dette fotografiet under vår felles fototur til Lista 27. januar i år. Tusen takk til Leif!

Fremover vil vi gjerne bruke bilder fra dere medlemmer til topp-bilder her på websiden. På den måten kan vi få vist frem enda mer av det flotte fotoarbeidet som du som medlem gjør, løfte naturfotografiet, og skape variasjon for alle som finner veien inn her til sida vår. Det kan være et bilde du har tatt ifm. et arrangement vi har hatt, et bilde du har sendt inn til Månedens Foto, til en naturopplevelse du har laget et innlegg om o.a.

Dersom vi ønsker å bruke et bilde som du er eier av, vil du få en forespørsel fra styret om dette. På denne måten vil vi skifte ut topp-bildet vårt med jevne mellomrom, slik at det kan passe til årstider, aktiviteter eller annet som kan være aktuelt. Kom gjerne med forslag til type topp-bilder i kommentarfeltet nedenfor!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar