lørdag 5. mars 2011

Månedens foto i Mars
På første plass med 111 poeng kom Tore Moy sitt bilde.
Tore har følgende kommentar på sitt bilde :
"Bildet er av en rød Hvitveis på Jomfruland 8 / 5 2010"
På andreplass kom Ruben Haugereid sitt bilde med 89 poeng.
Ruben sin kommentar til bildet er følgende:
"Nøye forberedelser og en god porsjon flaks er grunnen til at jeg fikk tatt disse høyst private bildene av to forelskede bevere. Interessen for bevere ble vakt vinteren 2009, da jeg oppdaget en liten beverdam i et tjern på Skoieheia i Mandal.
– Dammen ligger like ved riksveien, så jeg stoppet og kikket nærmere på den. Førsteinntrykket var at den virket gammel og forlatt, men for sikkerhets skyld tok jeg med meg elghunden min, Chiba, og dro dit for å sjekke. Den fant ferske spor etter bever, og etter det var jeg der stadig vekk med kamerautstyret mitt, men så aldri noe.
– Alt i alt hadde jeg vel sittet stum og stille ved det tjernet i 50 timer, tenker jeg.
Da jeg endelig fikk belønningen, hadde jeg egentlig gitt opp.
– Den kvelden hadde jeg vært der i tre timer. Himmelen var svart. Det tordnet og regnet kraftig, så jeg bestemte jeg meg for å pakke og dra hjem. Da plutselig kom det en bever svømmende. Like etterpå kom det én til. Først svømte de i ring, så satte de kursen rett mot hverandre — og begynte å slåss. Eller lekeslåss, hva vet jeg?
Mens jeg tok bilder i ett sett, tenkte jeg at "dette er for godt til å være sant". Men faktisk ble det enda bedre, for rett foran øynene på meg omfavnet de hverandre! Først da jeg kom hjem og sjekket bildene, så jeg at de også hadde gitt hverandre et vått smellkyss. Et blinkskudd, tenkte jeg".

På en delt tredje plass denne måneden finner vi Dagfinn Vemmelvik og Mariann Saanum Hauge med 88 poeng


Dagfinn har følgendse kommentar på sitt bilde:
"Bilde er tatt i Søgne ved Lohnelier innen for industriområdet. Det er en av de første plassene hestehoven kommer, og der er eg hvert år for å fotografere vår".
Mariann har følgende kommentar på sitt bilde:
"Bildet ble tatt under safari i Krugerparken i Sør-Afrika julen 2010. Vi sto ved en flokk med impalaer da disse to lekne små poserte så fint for meg :-)".

1 kommentar: