mandag 22. august 2011

Høstens program er ferdig trykt av Japan Photo - Kristiansand

Sommeren er på hell, og med den kommer den fargerike høsten; mange fotografers favorittårstid. Å labbe omkring til skogs og kjenne lukten av fuktig høstløv som sakte seiler ned til skogbunnen og legger seg som et vakkert teppe under gummisålene våre, er en herlig opplevelse. Med høsten starter vi også opp igjen med medlemsmøtene i lokallaget, og i dag var høstens program ferdig trykt på ekte, glanset fotopapir hos Japan Photo i Kristiansand.

Pass på at du tar med deg et eksemplar under møtet 6. september, og ta gjerne også med deg noen program ekstra. De kan du dele ut til venner og bekjente som du vet har interesse for fotografering i naturen, eller du kan muligens få lov til å henge opp et program hos den lokale kjøpmannen, i utstillingslokaler og andre steder som kan være aktuelle. Om du spør, kan du ikke få annet enn et høflig "nei", så det er uansett verdt et forsøk!

Styret vil igjen takke Frode Aaberg; daglig leder hos Japan Photo i Kristiansand, for å ha sponset oss med trykkingen av programmene dette året. Denne gang i noe mindre format slik at det er enklere å få med seg i vesker og fotobager, etter avtale inngått mellom styret og Aaberg.

Følg oss gjerne ved å klikke av for "Bli medlem av nettstedet" til høyre. Om ikke lenge vil du finne mer informasjon fra Stig Repstad, som er vår foreleser i september...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar