lørdag 27. august 2011

Stig Repstad viser og forteller

Foto: Stig Repstad

Tirsdag 6. september kl. 19.00 starter vi opp høstens første medlemsmøte med foreleser Stig Repstad. Temaet for fotokonkurransen Månedens Foto er "Reise og ferie, hav og bølger.



Foto: Stig Repstad


"Jeg er altoppslukende når det gjelder fotografering, fotograferer det meste, og jeg holder mye på med bilderedigering også", sier Stig entusiastisk via telefonen, idet han er på vei for å fotografere to konfirmanter denne lørdagen i august.



Foto: Stig Repstad



Stig er velkjent fra fotomiljøet her på Sørlandet, der han bl.a. er medlem av FOKUS Fotoklubb i Søgne, Photomax i Kristiansand, og han har ellers en fot innenfor i flere av de øvrige klubbene langs kysten. Repstad har hatt flere utstillinger, bl.a. i galleriet hos Anne-Lise Aadnevik, og han har prydet flere avissider der han har fått god omtale for sitt arbeid og engasjement innen fotografering.




Foto: Stig Repstad



Når Stig kommer til oss er det ikke bare naturfotografier fra inn- og utland han ønsker å vise og fortelle oss om, men fotografier fra både "on location" og fra studio, fra reiser og ferier.




Foto: Stig Repstad



Stig ønsker å åpne opp for spørsmål underveis i forelesningen sin; både når det gjelder fototeknikk og bilderedigering ift. fotografiene han viser oss. "Lurer du på noe, er det bare å spørre", avslutter Repstad.



Foto: Stig Repstad




Program for medlemsmøtet

Siste nytt fra styret

Forelesning ved Stig Repstad

Pause (fast og flytende kr 20,-)

Månedens Foto (visning, poenggivning, bildekritikk)
Frist for innsending av ett fotografi søndag 4. sept v/midnatt - se mer HER

Møtet avsluttes senest kl. 21.30


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar