torsdag 12. januar 2012

Roy Mangersnes til BioFoto Sørlandet


Tirsdag 7. februar kl. 18.30

Velkommen til bildeforedrag med Roy Mangersnes på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage!

Roy Mangersnes er profesjonell naturfotograf bosatt i Sandnes, der han driver selskapet WildPhoto. Roy, som regnes som en av de mest innflytelsesrike naturfotografene i Norge i dag, har blitt premiert i flere store, internasjonale konkurranser; bl.a. i BBC Wildlife Photographer of the Year. Arbeidsfeltet til Mangernes favner hele verden, og hans bilder publiseres i både tidsskrifter og bøker i inn- og utland. Han er også en habil foredragsholder i Norge, og har i tillegg holdt foredrag på flere internasjonale fotofestivaler.

Alle foto copyright Roy Mangersnes

"For meg handler naturfoto om langt mer enn å samle på gode bilder - jeg vil fortelle historier. Det er dette jeg ønsker å fortelle litt om i mitt foredrag "Naturfoto som våpen".Som et eksempel på hvordan en historie med bilder kan bygges opp vil jeg også vise mitt foredrag om Svalbard. Dette er et foredrag med fokus på det fantastiske lyset i Arktis, spekket med intime dyremøter både sommer og vinter.


Jeg vil ha med meg min nye bok om dyrelivet ved "Mosvatnet og Stokkavatnet", samt min bok om fugler og sel på "Kjørholmane naturreservat" fra 2009 om noen skulle være interessert. Selges for henholdsvis 300,- og 200,-

Mvh, Roy"Lenker:

http://www.wildphoto.no/wildphoto/  - engelsk tekst
http://roywildphoto.blogspot.com - blogg på norsk

Mellom de to foredragene blir det mulighet for kjøp av kaffe og kaffemat!ALLE ER HJERTELIG VELKOMNE!


3 kommentarer:

 1. Dette gleder jeg meg til. Blir spennende å se både bilder og bøker. Jeg var og tok bilder ved Stokkavannet i sommer av skarv. Moro at den ene boka har bilder derfra - blir kanskje litt bedre bilder enn mine he-he.
  Terje A.

  SvarSlett
 2. Dette blir ordentlig inspirerende!

  Jeg gleder meg veldig til å se og høre hvordan Roy bruker fotografiet som et våpen for å fortelle en historie, og det skal bli skikkelig interessant å oppleve Svalbard sett gjennom Roys øyne! :-)

  SvarSlett
 3. Kult bilde som er tatt av fotografen sjøl! :)
  Blei anbefalt å sjekke ut siden deres! :)

  SvarSlett