mandag 23. januar 2012

Vinter i Setesdalen
"Jeg er et nytt medlem i BioFoto Sørlandet, og ser dere har en fin hjemmeside. Vil gjerne spe på med noen bilder fra førjulstida i Setesdalen.

Foto og tekst copyright Kristian Linge Tønnessen
Hvert foto er klikkbart for større format


Litt om meg selv først; er en fotointeressert gubbe i 50-årene, som begynte med fotodilla for 3-4 år siden. Valget falt på Pentax; så er nok en outsider i så måte har jeg forstått. Ikke så mange som bruker dette merket dessverre, men så over til bildene som ble tatt en dag rett før Jul 2011.

Måtte ned fra Hovden litt tidlig, og det hadde snødd ganske tett den natten. Dagen etter skinte sola, og fant så mange fine motiver ned dalen, og her er noen av dem:


Som dere kan se ble det både julekortbilde, noen skikkelige snøballer i Otra, en sliten elg og et fra blåtimen i Valle. Alle bildene er tatt fra bilvinduet, så man kan vel si fotografen er av det makelige slaget.


mvh, Kristian Linge Tønnessen"


KLIKK gjerne min nystartede blogg

6 kommentarer:

 1. Flotte natur bilder du har delt på disse sider. Tok en tur inn på bloggen din også og fikk se mye flotte bilder. Anbefaler andre å ta en titt innom bloggen din

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at noen vil se på bloggen, hadde lenge vurdert å lage en slik, så kom gjerne med komentarer, den kan sikkert forbedres;)

   Slett
 2. Flott at det kommer flere Pentaxianere inn her. Vi er nok en minoritet i denne klubben.

  Hilsen

  Pål K.

  SvarSlett
  Svar
  1. Regner med at det ikke er så mange som har fått øynene opp for dette merket som er "rimelig" til å være værtettet, og det trengs jo i vårt klima:)

   Slett
 3. VELKOMMEN TIL OSS, Kristian! :-)

  SvarSlett