fredag 16. mars 2012

Medlemskontingenten for 2012

Hei.

Endelig har vi opplegget for betaling av kontingent til BioFoto klart. Vi vil gjerne at du betaler med kredittkort, direkte fra
www.biofoto.no .

Logg deg på - gå til Medlemskap - Min side. Der finner du en stor grønn knapp med teksten «Betal medlemskap 2012». På den siden du nå kommer inn på må du skrive inn kontonr på et av dine kredittkort. Du vil få en bekreftelse på at du har betalt tilsendt pr Epost. Beløpet du skal betale er fastsatt etter om du er hovedmedlem, student, pensjonist eller familiemedlem. (Familiemedlemmer skal ha samme postadresse som hovedmedlemmet)

Hvis du mener at beløpet er feil så ta kontakt ved å sende meg en Epost biofoto@biofoto.no så skal jeg undersøke om du har riktig medlemstype i medlemsregistret. Fint om du samtidig sjekker at det er rett postadresse vi har til deg, samtidig som du betaler.

For å få nytt passord klikker du på «Logg inn» og velg nederste linken - "Be om nytt passord". Skriv så inn din Epostadresse og da skal du få tilsendt nytt passord. Dette passordet består av bokstaver og tall og kan være vanskelig å huske. Bruk dette til å logge deg på med, gå til "Medlemskap" og "Min side" - her kan du endre passordet. Fint om du samtidig sjekker at det er rett postadresse vi har til deg.

Hvis du ikke stoler på slike nymotens greier og heller vil overføre penger direkt så kan du få lov til det i år. Du betaler kontingenten til konto 6080.05.21621 (Hovedmedlem kr 500,– Ungdom/honnør kr 350,– Familiemedlemskap kr 150,-)

Jeg vil gjerne presisere at det er like sikkert å betale med kredittkort som å overføre penger.

Hvis du må ha en giro så sender du en epost til biofoto@biofoto.no

Hvis du er i tvil om noe så tar du kontakt på biofoto@biofoto.no

Ha en fin dag.


--
John Sandøy
Sekretær BioFoto
biofoto@biofoto.no
www.biofoto.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar