mandag 25. februar 2013

Makrokveld med Frode Aaberg

"Smått er godt" med Frode Aaberg

Tirsdag 5. mars ønskes alle medlemmer av BioFoto Sørlandet velkommen til makrokveld med Frode Aaberg hos Japan Photo i Kristiansand.


Adresse: Henrik Wergelandsgate 11
Tid: Kl. 18.00 - 21.00

 

Alle foto Copyright Frode Aaberg
Øyenstikkerportrett II
Foto: Frode AabergAaberg ønsker oss velkommen til Japan Photo`s lokaler i Henrik Wergelandsgate 11 i Kristiansand denne kvelden, og håper at så mange som mulig har anledning til å komme!


Frode vil vise oss egne makrofotografier, og fokusere mye på utstyrsbiten ved vanlig makrofotografering og ekstrem makrofotografering, i tillegg til makrofoto med stativ og på frihånd m.m. Her blir det mange gode tips og råd å få!
Nært
Foto: Frode Aaberg

Nærmere
Foto: Frode Aaberg

Nærmest
Foto: Frode Aaberg
Det vil bli anledning til å teste ut utstyr til bruk under fotografering av "smått er godt". Ta gjerne med noe av ditt eget utstyr også.


Vi vil få et innblikk i blits-bruk, bruk av små softbokser, og små reflektorer, stativ, og selvfølgelig makro-objektiv og annet småsnacks.


Det vil også bli mulighet for kjøp av utstyr til denne typen fotografering i løpet av kvelden, og kanskje får vi noen ekstra gode tilbud? Den som møter opp, får se!


Japan Photo står for enkel servering og kaffe.VELKOMMEN  ALLE  MEDLEMMER!Ennå ikke medlem? BLI MEDLEM HER, og be om tilknytning til BioFoto Sørlandet!Vi minner også om at alle medlemmer av BioFoto Sørlandet får 15 % rabatt på alle bildeprodukter hos Japan Photo i Kristiansand, og nettpris i butikk.
Sukkermaur
Foto: Frode Aaberg


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar