lørdag 21. mai 2016

Mandalsregionen over og under vann

Medlemsmøte i mars

I mars hadde vi den store glede av å bli med på en reise over og under vann i Mandalsregionen. 
Våre egne to flotte damer Brit Lande og Elisabeth Syvertsen stilte med et flott galleri av blinkskudd.
Brit startet kvelden med bilder spekket med vakkert lys, nydelig stemning, stillhet og farger. Nydelige vakre svaner  i både fart og ro. Ender og måker og nydelige blomster. En vakker skjærgård vi er så heldige å få lov til å bruke fritt  Det var nok ikke bare meg som ble fasinert av hvor dyktig hun har fanget øyeblikkene. 


Elisabeth tok oss med på en reise under havoverflaten. Vakre skapninger, spennende farger fra en verden mange av oss drømmer om å få ta del i. Jeg visste ikke at det var så fargerikt i havet utenfor sørlandskysten, og ble mektig imponert over alt det vakre som viste seg gjennom objektivet til Elisabeth. Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men denne kvelden ga mersmak til å kanskje prøve i det minste å snorkle litt :) Trenger jo ikke gå på de store dyp,med det samme. Små skritt så får vi se hva fremtiden vil bringe. Drømme kan vi iallefall gjøre.

Kaffe og kake i pausen, med masse skravling og nye bekjentskaper. Tusen takk til kakebakere og kaffekokere. uten deres bidrag blir pausene sabla triste.

Tusen takk til de sporty damene som viste oss et herlig stykke Sørlandsidyll over og under vann. Dette var en knall medlemmenes aften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar