onsdag 2. februar 2011

KORT REFERAT FRA MEDLEMSMØTET 1. FEBRUAR

Styret takker alle oppmøtte på medlemsmøtet 1. februar, for en utviklende og hyggelig fotokveld. Her oste det av vinterstemning, den gode replikken, gode samtaler og lun humor, og det gjorde seg også godt med hjemmebakte boller, kaffe og brus..."Sakset fra medlemsmail utsendt 02.02.2011"

"MÅNEDENS FOTO-KONKURRANSE
Det var 14 fotografier med i konkurransen "Månedens Foto", og her oste det av vinterstemning, kulde og vakkert lys. Resultatet kommer senest om 2 uker.

 
MEDLEMMENES BILDEVISNING
Britt Borge Bollerud, Magne Myhren, Jonny O. Hansen og Sigmund Andreas Raniszewski viste frem fotografier, og her var det flotte muligheter for både konstruktive tilbakemeldinger, tips til gode fotosteder, og rom for den gode og lune humoren! Tusen takk! Ekstra flott var det at Jonny og Sigmund tok en visning "på strak arm". Slikt liker vi!

 
STYRET
Vi ønsker Magne Myhren velkommen i styret som styremedlem.

 
TURKOMITÈ
Vi ønsker Ruben Haugereid velkommen i turkomiteen.

Sammen med Ruben, er også Finn Jørgensen (styremedlem) i turkomiteen.
Til turkomiteen ønsker BioFoto Sørlandet seg flere idèrike sjeler. I første omgang blir oppgaven å planlegge en tur for laget tidlig i juni; gjerne overnatting fra lørdag til søndag. Dersom DU kan tenke deg å være med på dette, send e-post!


VÅR WEBSIDE/BLOGG

http://biofotosorlandet.blogspot.com/

Klikk gjerne "Følg" knappen.

Kom gjerne med innspill til innhold på siden vår!

Send gjerne link til ditt fotogalleri, blogg, webside på Internett, og vi linker til deg fra siden.

Er du ute med kameraet og har en opplevelse som du gjerne vil dele med andre, skriv en kort artikkel og legg ved maks 3 - 4 fotografier. Vi vil gjerne dele det videre på websiden vår, kreditert med ditt navn.

Send til undertegnede!


PROGRAM FOR VÅREN
Klikk her

--
Hilsen for BioFoto Sørlandet,

Anne-Lise Stangenes"

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar