fredag 4. februar 2011

KOMPOSISJON

Foto: Anne-Lise StangenesGjennom årene har du sikkert lest ulike bøker fra velkjente fotografer om bl.a. komposisjon. Du har tatt med deg fotoutstyret og vandret ut, på jakt etter ditt eget uttrykk, og med gode råd om ulike komposisjonsmåter i tankene...
I en svært velformulert og god artikkelserie hos foto.no av Geir Brekke, fulgt av et stort knippe fotografier, kan du nå tilegne deg enda mer lærdom om "komposisjon". Du kan bl.a. lese om: "Geometri, Forholdstall, Mengde, Retorikk og Teknikk", alt med en god innledning og en god oppsummering.

KLIKK HER for å se og lese artikkelserien.


Var den verdt å bruke tid på? Del gjerne dine meninger med oss! Har du gode tips til andre websider som handler om komposisjon, legg igjen en link da vel! Vi er mange som er interessert i dette!

GOD FOTOHELG!


2 kommentarer:

 1. Hei Anne-Lise!
  Det er hyggelig å se en flott Biofotoside fra sørlandet. Vi i styret i Nordland Biofoto har lenket dere hos oss, og håper vi kan inspirere hverandre i denne fantastiske fotoverden.
  Jeg ønsker også å legge til link til Fotos Geir Brekkes artikkel, det er det beste jeg har lest på lenge, så får vi spre gode artikler så godt vi kan.
  Lykke til videre på Sørlandet!

  SvarSlett
 2. Hei Oona!
  Så hyggelig tilbakemelding å få, og det fra selveste Nordland BioFoto! :-) Tusen takk for at dere i styret har lenket oss sammen med dere! Jeg er straks på vei innom til dere for å ta en titt! Kjekt å inspirere hverandre! :-) Ja, Geir sin artikkel er virkelig god, og særs inspirerende lesing! Vi får dele og spre! Tusen takk for lykkeønsket! Jeg tar det med videre til alle våre medlemmer, og hilser nordover til dere! :-)

  SvarSlett