mandag 7. mai 2012

Bli med på Nasjonal Fotovandring


KampanjeButikkerKontakt oss
Nasjonal fotovandring i Kristiansand

Japan Photo, Biofoto Sørlandet og Kristiansand Avis har gleden av å invitere deg til nasjonal fotovandring i Kristiansand lørdag 12. mai.

Uansett nivå og interessefelt, tipper vi at du får utbytte av å delta på vår fotografiske byvandring. Kyndige fotografer med god kjennskap til byen legger opp en spennende rute som byr på mange fotografiske utfordringer!

I forbindelse med vandringen vil det bli arrangert en fotokonkurranse med premier til en verdi av over 100.000 kr. Den lokale juryen består av en fotograf fra Kristiandsand Avis, to representanter fra Biofoto og en fra Japan Photo Kristiansand.
Deltakelsen koster 100 kroner per person som går i sin helhet til Biofoto Sørlandet som medarrangør. I deltakeravgiften inngår et gavekort verdi kr 75,- til bruk av bestilling av CEWE FOTOBOK.

Oppmøte og registrering fra kl. 10.00 hos Japan Photo i Henrik Wergelandsgate 11. Fotovandringen starter kl. 11.00 og vil vare i ca. tre timer.

Medlemmer fra Biofoto Sørlandet står for registrering av deltagere og vil også lede fotovandringen.

Konkurransen

Fotovandringen inneholder også en konkurransedel. Japan Photo har lagt over 100.000 kroner i premiepotten, fordelt på 8 lokale og en nasjonal konkurransedel.

Det kåres 6 vinnere i hver by, og disse bidragene går videre til en nasjonal konkurranse.

Vinnere lokalt kåres innen 30. mai, og vinnerne her går videre til en nasjonal konkurranse som trekkes innen 30. juni.

Les mer om fotovandringen
Les mer om fotovandringen i bloggen til BioFoto Sørlandet
Følg oss
TwitterFacebookbloggrss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar