onsdag 9. mai 2012

Nasjonal Fotovandring 12. mai - forberedelser og info


Fra informasjonsmøtet 7. mai. Foto: Anne-Lise StangenesDet er få dager igjen til Nasjonal Fotovandring arrangerer for første gang i Kristiansand, lørdag 12. mai. Det er Japan Photo som er hovedarrangør og BioFoto Sørlandet som er utvalgt medarrangør. Mandag 7. mai ble det holdt informasjonsmøte i Japan Photos nyåpnede lokaler i Henrik Wergelandsgate 11...
Frode Aaberg, daglig leder for Japan Photo i Kristiansand informerer.
Foto: Anne-Lise Stangenes


Åtte medlemmer av BioFoto Sørlandet blir å finne i lokalene til Japan Photo, og rundt i sentrum av byen under arrangementet. Ytterligere to er med i den lokale juryen. 


VÅR STAND
Du finner oss innerst i lokalene til Japan Photo. Her kan du registrere deg for Nasjonal Fotovandring, få informasjon om fotovandringen, få informasjon om BioFoto og BioFoto Sørlandet, plukke med deg høstprogrammet for fotoklubben vår, og du kan se et utvalg fotografier som blir utstilt, i tillegg til at du kan bli medlem av fotoklubben og kjøpe tidligere, utgitte medlemsblad.


REGISTERING
Når du skal registrere deg som deltaker - finner du oss ikledd hvite t-skjorter med BioFoto-logoen i front, og Japan Photo-logoen på ryggen. T-skjortene er i sin helhet sponset av Japan Photo.

Registreringen foregår fra kl. 10.00 hos Laila, Brit, Solfrid og Ove. Når du registreres, mot en deltakeravgift på kr 100,- (som inkluderer gavekort på CeWe-fotobok til kr 75,-), mottar du et deltakerkort (nøkkelkort) med ditt deltakernummer på. Dette må du ta godt vare på, for deltakernummeret skal også brukes når du leverer inn dine inntil 3 fotografier hvis exif-data viser at de er tatt i løpet av hele 12. mai; natt som dag. Deltakeravgiften går i sin helhet til BioFoto Sørlandet.Foto: Anne-Lise StangenesVEIVISERE
Våre eminente veivisere; Erik Johan, Endre, Erik og Øystein, vil vise vei for deltakerne til mange ulike steder i byen fra ca. kl. 11.00 og utover til ca. kl. 14.00. Det kan være kjekt å ha folk med seg som også kan gi noen tips ift. kamerainnstillinger underveis, og som kan vise deltakere utenbys fra, til steder der "skråblikk på byen" kan ses. Du kan selvfølgelig "hoppe av og hoppe på" runden som veiviserne tar. Det er selvfølgelig også mulig å vandre på egenhånd rundt i byen. Veiviserne vil være lett synlige i sine hvite t-skjorter.


ANTALL FOTOGRAFIER OG LEVERING
Det kan altså deltas med inntil tre fotografier pr. deltaker, og disse må leveres inn via CD merket med "Nasjonal Fotovandring 12. mai, deltakernavn, tlf. nr og deltakernummer" senest onsdag 16. mai. CD-plata kan også sendes til Japan Photo via vanlig post. Da må konvolutten være stemplet senest 16. mai.


LOKAL JURYERING
Juryeringen, der de 6 beste bildene plukkes ut og deltar i den nasjonale konkurransen vil skje innen 30. mai. Det er Anne-Lise og Terje fra BioFoto Sørlandet, som sitter i den foreløpige juryen sammen med bl.a. Frode Aaberg fra Japan Photo og Andreas Lunde fra Kristiansand Avis.


TAKK TIL JAPAN PHOTO
BioFoto Sørlandet takker Japan Photo for sponsing av t-skjorter og plakater, for at vi ble valgt ut som medarrangør blant fotoklubbene her i sør, og for fornyelsen av avtalen om at:

BioFotos medlemmer får 15 % avslag på alle bildeprodukter, og nettpris i butikk hos Japan Photo også i 2012.
VI ØNSKER ALLE LYKKE TIL 12. MAI!

Se også HER


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar