lørdag 12. mai 2012

Medlemmenes aften

Anne - Lise innledet møtet med å ønske velkommen til medlemmenes aften og informerte om saker fra styret.
Neste post på programmet var at medlemmer viser bilder, og det var en fyldig liste med medlemmer som hadde meldt seg til dette. Her var det mye flott og inspirerende, med varierte temaer. Her vil jeg bare presentere de deltakende med motivområde, uten å trekke frem noen spesiell, men nederst i artikkelen kan du likevel se et utvalg av de viste fotografiene fra medlemmene; tilsendt i ettertid...


Hilde innledet med bilder fra en selkoloni på øya Anholt i Danmark. Så viste Sigmund bilder med diverse motiver, fra det abstrakte, via landskap på Tromøya  til en gammel sko. Tore viste undervannsbilder av skjell, Bjørn Vidar viste insekter og fugler, Magne viste urskog og fugler, Beate viste dyreportretter og egne tegninger av disse, Olav viste fugler fra forskjellige steder i verden, og Harald viste diverse motiv og avsluttet med solnedgang over Hafrsfjord.Så var det tid for en pause med  noe og bite i,  med en god prat og diskusjon.

2 del av møtet startet med at Tore presenterte delkonkurranse 1: vann i vinterform i prosjektet Vannets reise. Her var det 141 innsendte bilder av 16 fotografer, hvorav 18 var antatt av 11 fotografer.Etter dette var det tid for månedens bilde, men først ble det nye evalueringsskjemaet presentert av Anne - Lise.

Det ble levert 11 bilder for mai, som hadde temaet : fritt motiv. Her var det og varierte temaer. Se "Tre på topp" her. Etter visningen og avstemingen, var det en kort bildekritikk. Så ble møtet avsluttet, etter en kort inforunde.

Alt i alt, var dette etter min mening, et møte med et tema som gjerne kan gjentas.

Tekst og foto: Tom L. Larsen
Under kan du se et utvalg bilder fra "Medlemmenes Aften":Foto og tegning: Beate S. Johansen

Hunnstruts fra Nyati - Sør-Afrika

Laget med tusjpenn og kaffe

Elefant fra Nyati - Sør-Afrika

Blyanttegning

Foto: Bjørn Vidar Olsson

Kvinandpar i vårspill fra Søderåsen nasjonalpark i Sverige

Havelle i vinterdrakt

Foto: Magne Myhren

Fuglekonge i urskogen på Erkleiv

Spettmeis - Erkleiv

Foto: Tore Moy

Canon G12 og undervannshus.

Canon G12 og undervannshus. Ved å vippe kameraet på en
spesiell måte, fås speilingene i toppen frem

Foto: Sigmund Raniszewski

Aspeløv i bevegelse

HDR-bilde.
Tidlig morgen på Bjelland; bare meg reven og rådyret,
 men de ville ikke være med på bildet, enda jeg spurte..

Foto: Harald O. Steen

Blomsterbed - Keukenhof
"Med millionar av blomar er det ikkje lett å finna det rette utsnittet i tulipanparken Keukenhof i Nederland. Her har eg ikkje prøvd å forenkla, men derimot bare fyrt laus ned i bedet. Ikkje noko premiebilde, men eg liker det. Tatt 24. april 2012 med Canon EOS 350D".

Solnedgang Hafrsfjord
"Dette bildet er tatt ved Hafrsfjord i januar 2001. Det er skanna frå dias (truleg Fujichrome Sensia 200). Fann ut at motivet blei roligare ved å panorera".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar