fredag 2. november 2012

Beate S. Johansen - blant 16 finalister i National Geographics Fotokonkurranse - Årets Naturfotograf 2012

"Vannlilje fra vannets mørke til himmelens lys"
Copyright Beate S. Johansen

 
Førsteplassen og tittelen "Årets naturfotograf 2012" i National Geographics nordiske fotokonkurranse gikk til Mats Forsberg fra Göteborg, for hans undervannsbilde av en blekksprut.

Ekstra gledelig er det at vår egen Beate S. Johansen og hennes fotografi "Vannlilje fra vannets mørke til himmelens lys" var med blant 16 finalister i oppløpet - av nesten 800 deltakerbilder. Beates fotografi fikk hederlig omtale av dommerne; Sisse Brimberg og Cotton Coulson; to prisbelønte National Geographic-fotografer som har levert reportasjer til NG i 30 år. Se vinnerbildet til Mats Forsberg, bildet til Beate (merket "finalist), og resten av finale- og deltakerbildene HER 


VI GRATULERER BEATE MED KJEMPEFLOTT PLASSERING I KONKURRANSEN!


 

4 kommentarer:

 1. SÅ GØY, BEATE! :-) Gratulerer masse med hederlig omtale og flott plassering! :-) Tenker Nano-jakka blir god å ha også! Knakende artig! Tenker du er inspirert nå, og at du inspirerer andre til å forsøke seg er det vel også en stor mulighet for!

  GOD HELG!

  Nyt følelsen!

  SvarSlett
 2. Jeg blir også med på applausen, gratulere. Kos deg med plasseringen, dette var kjekt.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye Beate for fin prestasjon med et flott bilde. Morsomt for Biofoto Sørlandet, og enda mer morsomt for deg. Liker dette. Du er god.

  SvarSlett
 4. Gratulerer Beate! Knallbra og tøft bilde.

  SvarSlett