mandag 22. april 2013

Nasjonal Fotovandring lørdag 25. mai

ER DU KLAR FOR FOTOVANDRING?

25. mai vil tusenvis av fotoglade deltakere vandre omkring i 16 norske byer med kameraene klare,
og kanskje vil akkurat DU stikke av med hovedpremien?16 norske byer er nå klare for å arrangere Nasjonal Fotovandring 2013, med en premiepott på langt over hundretusen kroner totalt. BioFoto Sørlandet er medarrangør i Kristiansand, og vil ha stand inne i lokalene til Japan Photo (hovedarrangør) i Henrik Wergelandsgate 11...

Arrangementet passer for alle aldersgrupper, og er for alle som eier et kamera, har kamera på sin mobiltlf. eller lignende.


Dette er ikke et fotokurs, men et arrangement som skal løfte gleden ved å fotografere det vi ser omkring oss. Derfor får du også mulighet til å slå følge med en veiviser fra BioFoto Sørlandet; i små grupper av deltakere til gitte klokkeslett, som vandrer omkring - ulike steder i byen vår. Du kan selvfølgelig også velge å gå alene.


Deltakeravgiften er kr 100,-, og da får du inkludert deltakerkort og verdikort på CeWe-fotobok.


Du kan fotografere fra kl. 00.01 natt til lørdag 25. mai og frem til kl. 23.59 lørdag kveld. Det viktige er at bilder du deltar med i konkurransen er datert 25. mai i Exif-dataene.


Temaet for årets fotovandring er "Tett på"!


Samtidig som du melder deg på Nasjonal Fotovandring på standen til BioFoto Sørlandet innerst i lokalene til Japan Photo, kan du la deg inspirere av vakre naturfotografier på utstillingen i lokalet. Det er 20 av våre medlemmer som stiller ut, og fotografiene er til salgs.


Påmelding skjer i Henrik Wergelandsgate 11 fra kl. 09.30 - 11.00.


Marker datoen på kalenderen din allerede nå, og bli med!


ALLE ER VELKOMNE TIL Å DELTA PÅ ÅRETS NASJONALE FOTOVANDRING!


Vil du vite mer?

Ta en titt på siden vår viet dette arrangementet ved å klikke HER, eller hos Akam; HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar