tirsdag 20. mai 2014

Temaet for Nasjonal Fotovandring lørdag 13. september er.....
I dag ble temaet for årets nasjonale fotovandring offentliggjort på Akam.no...

Klikk videre inn for å finne ut hva det er:


TEMAET FOR ÅRETS NASJONALE FOTOVANDRING ER:
 
KONTRASTER

Fotovandringa arrangeres for tredje året på rad, og Biofoto Sørlandet er lokal arrangør i Kristiansand.

Sett av lørdag 13. september i din kalender, og begynn å tenke mulige motiver allerede nå. Hva er en kontrast? Hvordan kan du få frem kontraster i et fotografi? Det første en jury ser etter er nemlig om fotografiets innhold gjennomsyres av temaet, som i år altså er "kontraster"!
* Du kan kun delta med fotografier som er tatt akkurat gitte dato; fra kl. 00:01 natten den 13. september til og med kl. 23:59 lørdag kveld. Du har altså nær 24 timer på deg til å fotografere til gitte tema.


* Fotografiene kan tas andre steder enn i arrangementsbyen, men påmeldingen skjer på oppgitt sted til oppgitt tid.* Deltakeravgiften er kun kr 100,-, og den inkluderer et verdikort på CeWe-fotobok.

Fra fjorårets fotovandring og standen til Biofoto Sørlandet
med Brit I. Lande, Laila H. Flatøy og Solfrid Røinås som
registrerte deltakere.
Foto: Anne-Lise Stangenes
Påmelding i Kristiansand skjer på standen til Biofoto Sørlandet i lokalene til Japan Photo, Henrik Wergelandsgate 11, Kristiansand lørdag 13. september. Oppmøtetiden kommer senere, så følg med!

Mer informasjon blir fortløpende oppdatert HER


Du får et helt personlig deltakerkort med et deltakernummer som må brukes ved digital innsending av fotografier til konkurransen.


Er det DU som i år klatrer helt til topps - først i den lokale konkurransen, og deretter i den nasjonale finalen?

* Premiepotten er på totalt kr 150 000,- fordelt på lokale og nasjonale vinnere.


En gruppe deltakere fra 25. mai 2013 - før de begir seg ut i byen
Foto: Anne-Lise Stangenes


Du behøver ikke gå alene! Du kan følge med en veiviser fra Biofoto Sørlandet som del av en liten gruppe deltakere. Sammen tar dere ei runde i byen, blir kanskje enda bedre kjent med byen enn du var fra før, og deler gleden over å være sammen med andre som har samme interesse som deg selv - selvfølgelig på jakt etter de ultimate kontrastene!


Nå kan du klikke av på Facebook for om du skal delta. Det kan du gjøre HER (NB! Dette er ikke en påmelding. Kun en side for informasjon o.l. Du må uansett melde deg på i Henrik Wergelandsgate 11 lørdag 13. september.)


BLI MED PÅ ÅRETS STORE, SOSIALE FOTOBEGIVENHET!

HUSK Å KRYSSE AV I KALENDEREN!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar