mandag 5. januar 2015

Biofoto har ny webside!http://www.biofoto.no/
Printscreen av Biofotos nye webside - publisert 05.01.2015

 
"BioFoto.no har nå oppstått i ny form for å tilfredsstille de nye kravene en aktiv organisasjon har, og for å være en hjemmeside i takt med tiden. Dette er en helt ny og blank hjemmeside som det nå er opp til oss å fylle. Jonathan Bjørklund er vår mann på den jobben og målet er å få en ny artikkel opp hver eneste uke i løpet av året. Dette vil ikke være et stort problem i begynnelsen, men vi trenger artikler på lager for å sette de ut når de fortsatt er aktuelle. Jeg oppfordrer lokallag og enkeltpersoner til å sende inn artikler for publisering i god tid og være med å utvikle den dynamiske siden vi egentlig ønsker oss.


Send artikler med bilder til Jonathan@biofoto.no


Vær også med på å sende inn forslag og ønsker om utviklingen av denne hjemmesiden. Vi har valgt en dynamisk og moderne utforming basert på Wordpress sine maler, men en hjemmeside blir ikke bedre enn det vi legger inn i den - så her er det en utfordring for alle og enhver (sakset fra Nyhetsbrev nr. 1 - 2015 - Ola Arnfinn Loe, leder)".


Klikk vår moderforenings nye webside og bli med på den videre utviklingen av den. Du kan allerede nå bidra gjennom avstemningen om "Årets Biofotobilde"; fjorårets fotokonkurranse. I tillegg kan du, etter å ha tatt en liten runde på siden, sende inn dine forslag, meninger og ønsker om siden gjennom "Kontakt oss". Du kan også sende mail direkte til Jonathan (mailadressen over).
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar