tirsdag 4. mars 2014

Slik ble roll-upene til

Våre to roll-uper er ferdig produsert;
her flankert av Kathrin Simonsen t.v. og Mats Alfredsen t.h. ved Promarc i Arendal
Foto: Kathrin Simonsen
 
Foto: Kathrin Simonsen

Da Biofoto Sørlandet valgte å gå til innkjøp av to roll-ups som skal brukes på vår utstilling under Norsk Naturfotofestival på Ski og senere på andre utstillinger og arrangementer, falt valget på Promarc i Arendal. Promarc as, som er en betydelig aktør innen skilt og dekorbransjen i Agder, holder til på Myrene. De produserer og leverer det meste av hva en virksomhet kan behøve av markedsføring i form av bl.a. profilering på kjøretøy, klær (Sørlandets største Blåkläder-butikk med egen skoavdeling; Sievi m.fl.), trykte medier og nettbaserte løsninger. Promarc driver også med digital print av fotografier på bl.a. aluminium, akryl, hvit opal m.m.
Under "Medlemmenes aften" tirsdag 4. mars ble våre to roll-uper avduket. Hele 24 medlemmer fra lokallaget bidrar til å pryde roll-upene med sine fotografier, som for øvrig er basert på temaene "vann" og "skog", er designet av Anne-Lise og godkjent av styret.


Foto: Kathrin Simonsen (Promarc)


 Klikk et foto for større versjon


Link
Promarc har i dag 6 ansatte som gjør alt for å tilfredsstille sine kunder. Dette fikk vi god erfaring med - både under prosessen med å designe roll-upene, da de ble produsert og da de var ferdige for levering. Gjennom nær kontakt med Promarcs Kathrin Simonsen og Mats Alfredsen, fikk vi informasjon om både størrelse ift. design og underveisinformasjon da de ble laget. Vi fikk til og med en egen avtale om at Kathrin skulle fotografere produksjonen for visning her i bloggen.


Blant medlemmene i Biofoto Sørlandet var det bare positive tilbakemeldinger å få da vi henvendte oss til den enkelte for tillatelse til bruk av fotografier. Dette er fotografier antatt i prosjektet "Vannets reise - fra kilden til havet", fotografier fra vår "Månedens Foto"-konkurranse, innsendte bilder til artikler her i bloggen vår m.m.


Tusen takk til Promarc for fantastisk service, gode priser og godt arbeide, og tusen takk til alle medlemmer som har bidratt til at vi i dag har disse to flotte roll-upene som vi kan bruke under våre arrangementer!


Om du ønsker mer informasjon om Promarc kan du gå inn på deres nettbutikk HER. Det er også mulig å følge bedriften på Facebook - for oppdaterte nyheter, kampanjer og nye produkter.
"Produksjon"
Roll-up nr. 1
Foto: Kathrin Simonsen

"Til tørk"
Roll-up nr. 2
Foto: Kathrin Simonsen
Fotografer venstre side - fra toppen og ned: Tone Heggelund, Lisbeth Sætra, Arne Kvåle, Bjørn Vidar Olsson, Geir S. Kjellevand og Øystein Birkenes

Fotografer høyre side - fra toppen og ned: Anne Lund Sjøstrand, Annette Wimme Høyland, Terje Alveberg, Pål Klevan, Tore Moy og Øivinn Bruce


"Til tørk"
Roll-up nr. 2 t.v. og nr. 1 t.h.
Foto: Kathrin SimonsenFotografer venstre side - fra toppen og ned: Bård Ropstad, Bente R. Dybesland, Øystein Paulsen, Brit I. Lande, Bjørn Ole Nygård og Leif Olsen.

Fotografer høyre side - fra toppen og ned: Erik Kristensen, Anne-Lise Stangenes, Ivar Sviland, Hilde Skiffard, Beate S. Johansen og Dagfinn Vemmelvik

"Montering på gang"
Roll-up nr. 2
Foto: Kathrin Simonsen
"Montering"
Roll-up nr. 1
Foto: Kathrin Simonsen"Roll-up nr. 2 er ferdig"
Foto: Kathrin SimonsenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar