mandag 17. mars 2014

Vannets reise - fra kilden til havet

Fra Naturfotografen nr. 1 - artikkelen om prosjektet "Vannets reise - fra kilden til havet"
Illustrasjonsfoto: Anne-Lise Stangenes

 
I medlemsbladet til Biofoto; Naturfotografen nr. 1 - kan du lese om den eventyrlige prosessen vi har vært og er gjennom ifm. vårt storprosjekt gjennom flere år; "Vannets reise - fra kilden til havet". Artikkelen, som er skrevet av Anne-Lise Stangenes, er vakkert visualisert av et utvalg fotografier antatt i prosjektet, også fulgt av to avbildinger av tekstilarbeider skapt av Yvonne Ranestad - fulgt av lyrikk. Det er nå mulig å lese artikkelen online, eller å printe den ut fra nettsiden for lesing i godstolen. Det kan du gjøre ved å klikke denne LINKEN

Under Norsk Naturfotofestival på Ski som finner sted kommende helg (21. - 23. mars) skal Anne-Lise og Yvonne presentere Biofoto Sørlandets prosjekt; "Vannets reise - fra kilden til havet" som foredrag - på vegne av alle medlemmer og andre involverte parter. Foredraget finner sted lørdag 22. mars kl. 09.30 - 10.15 i Rådhusteateret i Ski. Om du ikke har festivalpass, skal det være mulig å kjøpe billetter til foredraget ved inngangen lørdag morgen.

I voksenopplæringens lokaler i Ski sentrum; Westgården - Idrettsveien 10, skal Biofoto Sørlandet vise et utvalg fotografier fra prosjektet. Fotografiene danner en ramme omkring Ranestads kunstferdige tekstilarbeid; "Alt hvitt får farge" - som også blir å se i utstillingen. Ønsker du å kjøpe boka "Vannets reise - fra kilden til havet" så kan også det gjøres i utstillingslokalet. Boken koster kr 396,- (kontant betaling). Utstillingen er åpen fra fredag kveld til søndag kl. 15.00.

Også andre lokallag i Biofoto har utstillinger i voksenopplæringens lokaler.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar