tirsdag 9. september 2014

BLI MED PÅ FOTOVANDRING LØRDAG 13. SEPTEMBER!
Førstkommende lørdag blir det stor fotofest i 19 norske byer! Da kan du delta på høstens store fotovandring sammen med andre fotoglade mennesker.PÅMELDING FRA KL. 10.00 -
HENRIK WERGELANDSGATE 11, KRISTIANSAND


DELTAKERAVGIFT KR 100,-


Sammen med en veiviser kan du vandre i forhåndsgitte ruter omkring i byen sammen med andre fotoglade mennesker og lete opp KONTRASTER, som er temaet for høstens store fotokonkurranse.

Du kan også fotografere andre steder enn i selve Kristiansand; på fjellet, i skogen, ved sjøen, i en annen by. Det viktige er at påmeldinga skjer hos oss, enten av deg eller av en annen som tar med seg ditt fulle navn, din e-post adresse, ditt tlf. nr og kr 100,- til oss - og som melder deg på. Vedkommende må også ta med seg ditt deltakerkort tilbake til deg slik at du får infoen om regler, innsendingsfrist osv.PREMIEPOTTEN ER PÅ MER ENN 180 000,-.


I deltakeravgiften kan du også få med deg gode fototips gjennom to minikurs/foredrag av Magne Myhren og Ingvald R. Ingebretsen - samme dag - samme sted.


Som lokal arrangør i Kristiansand er vi i Biofoto Sørlandet klare for en sosial, inspirerende og artig dag sammen med deg!


VELKOMMEN TIL FOTOVANDRING!


KLIKK HER for mer informasjon om arrangementet


Deltakerkort, nøkkelbånd og påmeldingslister klargjøres av Leif og Bård (bak), og f.v. foran; Erik, Annette og Geir.
Foto: Anne-Lise Stangenes

Fra forberedelsene til arrangementet; f.v. Bård, Anne-Lise, Leif, Erik og Annette
Foto: Geir S. Kjellevand
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar