tirsdag 28. oktober 2014

Arnt Ove Jøsang kommer tirsdag 4. november!

"Arnt"
Foto: Arnt Ove Jøsang

Alle interesserte er hjertelig velkomne til Agder Naturmuseum og Botaniske Hage, Gimleveien 23, Kristiansand kl. 18.00 - 21.00.


"Fotohandler og naturfotograf" Arnt Ove Jøsang kommer ens ærend fra Rogaland til Kristiansand for å glede oss BioFotinger, og andre interesserte, med sine fantastiske fotografier og sine fine opplevelser i naturen.


"Hubro på kråke"
Foto: Arnt Ove JøsangOm sitt kommende besøk hos oss sier Arnt:

"KORTREIST FOTO – fotoprosjekter tett på Stavanger by
Med en travel hverdag der jobb og familie tar det meste av tiden så er det et krav at mine fotoprosjekter må være i rimelig kort avstand fra bopel for å være gjennomførbare. I en 3 mils omkrets fra Stavanger har jeg sammen med gode fotokompiser driftet forskjellige fotoprosjekter som har gitt oss bilder av ørn, hauk, våk, ugler og mår.
 
Jeg skal fortelle om prosessen fra ide til «ferdig» foto, og her blir det både oppturer og nedturer som skal frem i lyset :-) Det blir bilder, fototeknikk, tips og triks i håp om å inspirere dere til å gå i gang med egne prosjekter".
 
Tekst: Arnt Ove Jøsang og Anne-Lise Stangenes
Fotografier: Arnt Ove Jøsang
 
 
 
Her er det bare å glede seg til omlag en times spennende og inspirerende foredrag. Arnt vil også gjerne bidra når vi gir positiv konstruktiv bildekritikk til "Månedens foto" - der temaet denne gang er "Fugl / fugler". Innsendingsfrist lørdag 1. november før midnatt. Fint om du tar med penn til avstemningen. Usikker på reglene? Klikk innom "Månedens foto" og les.
 
Det blir som alltid en god og lang pause mellom foredraget og fotokonkurransen.
 
 
 
"Mår"
Foto: Arnt Ove Jøsang

"Ung hønsehauk"
Foto: Arnt Ove Jøsang

"Fjellvåk"
Foto: Arnt Ove Jøsang

"Rådyr"
Foto: Arnt Ove Jøsang
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til dette foredraget.

    SvarSlett
  2. Det var et morsomt, inspirerende og lærerikt foredrag fra Arnt Ove Jøsang.

    SvarSlett